Skip to content

Zoutelande, genieten van ruimte, zon, zee en strand!

Zoutelande is een leuk dorp met winkeltjes, restaurantjes en terrasjes. De strandpaviljoens zijn een plaats om de zon onder te zien gaan en u aangenaam te vermaken.

Walcheren is een schiereiland van rust, natuur en stilte. Een eiland met vier prachtige seizoenen, vol zon en natuur. U kunt wandelen en fietsen in de bossen en de uitgebreide duinen, schelpen zoeken en uitwaaien aan de lange stille stranden.

U kunt luieren aan het strand en in de duinen, zwemmen in de zee of de wekelijkse en gezellige markten bezoeken.

Het achterland van Zoutelande met de vele polders en mooie dorpjes zijn een lust voor het oog. U kunt daar skeeleren, fietsen en wandelen.

De historische steden Middelburg en Veere zijn op fietsafstand gelegen. U bent ook zo in het nabijgelegen Domburg met leuke winkeltjes en terrassen.

Vlissingen ligt op 10 kilometer afstand met een boulevard om te flaneren en tevens spectaculaire zichten over de Westerschelde, restaurantjes, cafeetjes met allemaal zicht over het water. Het Arsenaal met groot aquarium waar haaien en tropische vissen zwemmen, een piratenplaneet en een uitkijktoren van 65 meter hoog, is een absolute trekker voor volwassenen en kinderen.

Meer informatie over Zeeland vindt u op

Back To Top